woensdag 20 maart 2019

Benidorm 3

"Ik noem je de beste vader van de wereld" is de tekst op de taarten. Gisteren was het Vaderdag in Spanje, dus deze taarten zullen nu wel in de aanbieding zijn.
Maar het weer is dusdanig onaantrekkelijk dat we heerlijk in de warme camper zijn gebleven. Het is 10 graden, het regent en het waait. Zelfs een bezoek aan de markt schiet er bij Hoofd-markt bij in. Zojuist krijgen we een telefoontje van Riky, die zitten nu koffie te drinken bij Torre Levante en hadden ons ook verwacht.
De top van de ons omringende bergen hangen in een dichte mist, afgewisseld met regenbuien.

We zitten al vanaf het begin, dat we hier zijn, zonder Internet. De Provider is bezig met testen en daarom kun je niet inloggen. Het is gratis maar zo langzaam, dat we onze 4G op de telefoons maar zijn gaan gebruiken. Gelukkig kunnen we, voor belangrijke zaken, tegenwoordig onze databundel gebruiken alsof we in Nederland zijn. Echt heerlijk, maar oneindig is de voorraad data natuurlijk niet.

Als we toch nog even naar de campingwinkel moeten, meld ik me ook even bij de receptie om te vragen wanneer de WiFi weer gaat functioneren. Nu is dat vragen naar de bekende weg, want het is hier Spanje natuurlijk: Mañana, mañana. Wat zo'n beetje neerkomt op "we zullen wel zien" of "geen idee".

Dat het weer nog niet echt opknapt is te zien aan de vlaggen bovenop het restaurant. Ze staan strak te wapperen in de harde wind. Ook de regen laat weer van zich voelen.
Met dit slechte weer zitten natuurlijk veel mensen op Internet, dus wordt het nog trager. Zo traag dat we ook niet kunnen genieten van de Netflix-serie Suits. Die serie waar Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Sussex, Megan Markle een rol in speelt.

Boekjestijd dus.