zaterdag 4 juni 2022

Holzminden 13

 Vannacht spelen het Spaghetti-ijs en de witte bonen in tomatensaus mij nogal parten, dus wordt het een zeer kort nachtje. Nu zou het prettig zijn dat mijn "Foto's" ook op de PC gesynchroniseerd worden, want dit is nu al de zoveelste keer dat ik de foto's moet uploaden. Ik weet, hier hebben jullie geen boodschap aan, maar ik zit er maar mee.  ( Oke, een hoop gehannes, maar ze zijn er!)


Want, wat vannacht ook niet heeft meegeholpen, zijn de brommermuizen, die om 3 uur nog even laten blijken dat ze, na een avondje feesten, weer op de camping zijn. Maar goed het is Pinksteren en dan willen alle Duitsers "los".


Nu waren deze mannen al eerder het onderwerp van een controverse. Hier houden ze de op- en afstapplaats van de kanoƫrs bezet, terwijl mensen willen aanleggen. Het is een beetje de instelling van de huidige tijd: "Ieder voor zich, God voor ons allen." De mensen moeten nu, via de stenen, maar zien hoe ze aan de kant komen.


Het is gisteren ook weer, zoals iedere vrijdag, "Grillen" geblazen. Maar het is, in verband met de Pfingsten" zo druk dat mensen moeten uitwijken naar andere zitplaatsen.


Het is warm en wel zo warm dat we zelfs de afwas buiten doen. Het grote nadeel is dat ik nu moet staan tijdens het afdrogen, binnen kan ik lekker blijven zitten. 
Tja, het leven valt niet mee.

U houdt nog een prachtige foto van Hoofd-fotografie van een zonsondergang tegoed, want die zit ergens tussen Google foto's en mijn laptop in de Bitte bak!

Vanmiddag proberen we een nieuwe route uit, die ons, Oostelijk, dwars door Holzminden voert. Daar ligt een groot stuk bos en hopelijk ook mooie fietspaden.

Het valt nogal tegen, want het enige waar we op uitkomen zijn "doodlopende" weggetjes. Wel ontdekken we een Linedance school, dus dat is nog wel eens iets voor de toekomst.