maandag 7 maart 2022

Rio Mar 12

 regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen,  regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen,  regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen,  regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen, regen,.......................................................

Het is werkelijk niet te geloven, dat wij hier met z'n allen nog niet de Middellandse zee in zijn gedreven. Onafgebroken wordt het water over ons uitgestort, al de gehele nacht tot nu aan toe. Zelfs niet heel even is het droog geweest.


  Dit is ons uitzicht naar voren toe! Het zonnedoek verergert natuurlijk het zicht. Het blijft wonen op 12 vierkante meter, oftewel 6 bij 2 meter. Dan moet je wel heel erg van elkaar houden. 


Het lijkt er verdacht veel op dat geheel Spanje in een soort moesson gebied is veranderd en ook alleen maar Spanje, want in de rest van Europa is het droog weer. Die rode stippen betekent ook nog eens onweer, wat ook deze kant op komt. Rechts de verwachting voor de verdere week, lekker dan!


Het is dan ook niet verwonderlijk dan Hoofd-lekkage, zo nu en dan, een verontruste blik naar het plafond werpt, want stel je voor dat met dit weer er een lek wordt ontdekt.... dan ben je gesjocht, nietwaar?


In het kader van "mooie" camper achterkanten, wat denken jullie van dit exemplaar? De Keulenaar, nee ik heb het niet over een grote Rijnaak, maar een bewoner van Keulen, vertelt trots dat dit niet zo maar een ordinaire foto is. De gehele achterwand is eruit gehaald, bedrukt en weer in de camper geplaatst. Het mocht wat kosten dus! 
Het is de Keulse Dom, met de Hohenzollernbr├╝cke. Trouwens, die Keulse Dom kan met gemak concurreren met die megalomane Sagrada Familia in Barcelona.