zaterdag 5 maart 2022

Rio Mar 10

Ik heb beloofd dat ik nog even terug zou komen op de worsteling van de twee Fransen, met hun aanhangers. Uiteraard zijn die laatsten allebeide afgekoppeld, anders kun je het hele verhaal vergeten. De meeste plekken zijn 7 tot 7.50 meter, een camper van 9 meter, steekt dan best een stukje over, lijkt mij.


Mijn vermoeden was juist, Hoofd-verslaggeving komt terug met de foto's en verhalen. Hier hebben ze eerst een auto aan de voorkant weg moeten rijden, anders kan hij niet op zijn uitgezochte plekje komen. Het betreft hier de auto van een Duitser, Duitsers die daar hun parkeerplaats hebben. Deze Duitser meldt aan Hoofd-verslaggeving, dat het er weer uitrijden een nog groter probleem gaat opleveren.

Hier moet eerst de heg het ontgelden, omdat anders de dure Hymer getooid gaat worden met een paar niet sierlijke krassen. Want geloof mij, die heggen zijn donders stug. Overigens, die meneer rechts op de foto is de behulpzame Duitser die zijn auto heeft weggereden. Verder meldt Hoofd-fotografie dat deze twee campers 4 plekken innemen, omdat ook de trailers voor de auto's een plek in beslag nemen.

Het weer is zeer wisselvallig, bewolkt in de ochtend en regen in de middag. Het regent niet hard, maar genoeg om er nat van te worden.

We nemen tussen twee buien door toch maar even de proef op de som en ontdekken dat zelfs de "visserman" een droge plek heeft opgezocht. Want de hengel en stoeltjes staan er maar verloren bij. Wij zoeken de droogte ook maar weer op en gooien Netflix maar weer aan.


Dit levensmotto houden wij ook maar even aan: 
"Maak je niet te druk om je leven naar wens in te richten maar vergeet ondertussen niet om te leven."