zondag 19 mei 2024

Rio-Mar 60

Max wint in Imola, na een toch nog spannende eindstrijd. Voor de rest van de dag die in het teken van vertrek staat, is het verder opruimen en vooral....

het schoonmaken van het dak. Want je wilt toch niet met een vies dak door Spanje rijden, zo is de gedachte van Ali. (Redactie: gaat vooral om de 2 zonnepanelen die schoon meer opbrengen.) Dus mag ik een ladder halen bij Louis, zodat ze er goed bij kan.

Het windscherm, de tafel en stoelen, op de achtergrond, moeten ook nog naar achteren gebracht worden, zodat alles er weer uitziet zoals wij het aantroffen. De buurman zit wel even gek te kijken, als wij het scherm weghalen, want nu zit hij weer open en bloot "te kijk." Nu kun je sowieso beter maar niet een gesprek met hem aangaan, want van hem afkomen is nog wel een dingetje.

Duitsers zijn gek op spreuken op hun camper, maar deze camper staat toch echt stil en die "Flamme seines Lebens" heeft een hoog Henk Wijngaard gehalte. tja...

Terwijl ik naar de Formule 1 race in Imola zit te kijken, neemt Ali nog even een laatste foto van het strand. Er was voor vandaag regen voorspeld en zo ziet dat er hier dan uit.... licht bewolkt en zonnig.

Morgen gaan we richting Stephanie......