donderdag 9 mei 2024

Rio-Mar 50

Mooi weer en wel 25 graden, staat op de meter. Alleen is de harde wind een spelbreker, maar zolang je er met de rug naartoe zit, no swet. 


Een paar dagen geleden meldde ik, dat we met Letty naar het ziekenhuis in Gandia zijn geweest, zodat ze haar broer kon bezoeken. Die had blaaskanker, (waar ken ik dat toch van) en is geopereerd. Gistermiddag komt hij, met de ambulance, weer terug op de camping. Let wel, het is de bedoeling dat hij tussen 10 en 11 uur komt, maar het wordt uiteindelijk 16.00 uur. Ik zal niet al teveel op de organisatie van het ziekenhuis in Gandia uitweiden, maar neem van mij aan, het is één grote desorganisatie. Letty kwam dagelijks met de horrorverhalen over dit ziekenhuis.

Even terug naar de blaaskanker van Ronald. Om maar aan te geven dat ik toch bijzonder veel geluk heb gehad het volgende. Bij Ronald is de complete blaas verwijderd en hebben ze ook maar even de prostaat weggehaald. Jongens, ik moet er niet aan denken, want dan lopen de rillingen over mijn hele lijf.

Vanavond gaan we weer uit eten bij Carine en Nol... We worden dadelijk verwacht en om de zaak op te vrolijken zal ik voorstellen om gezamenlijk het songfestival te gaan bekijken.
Ik weet nu de uitkomst al, hoongelach, want beide families moeten niks hebben van al die gekkigheid, mochten ze überhaupt al weten dat er een Songfestival wordt gehouden.


Ik wens onze "Liwwadder" (Leeuwarden) heel veel succes in Malmö.