woensdag 27 maart 2024

Rio-Mar 7

 "Stormy weather," Etta James zong er al over! Als de zon is verdwenen, wordt het stormachtig weer!

Het lijkt wel of heel Spanje zit te schuilen in het restaurant van de camping. Het zit werkelijk bommetje vol. Natuurlijk speelt mee dat het restaurant op de hoek gesloten is, dus komen ze hier een hapje drinken.... en nee, geen fout, dat is een woordspeling.

Hoeveel dreigender wil je het hebben? De luchten boven Urbanitzacio Bassetes zeggen genoeg.

Trouwens, onze Duitse achterburen zijn vanmorgen om 8.00 uur vertrokken en wij mochten de achtergelaten kleden rondom onze camper leggen. Het zand inlopen is nu een stuk minder erg. Het is een beetje een lappendeken, maar het vervult een doel.

Ali heeft het op deze camping reuze naar haar zin en is dan ook de een deel van de dag de hort op. Hier een praatje, daar een beetje hulp aanbieden, zo brengt zij haar dagen door.

Natuurlijk biedt ze haar hulp ook aan bij Ellen en Cor, maar daar is Nol al druk in de weer met emmers water om de afgebroken tent schoon te maken. 


Maar gewoon een praatje maken terwijl Nol en Carina, de overburen, aan de afwas zijn, is ze ook niet vies van.

Morgen gaan we uit eten met Volker en Beate in een restaurant op een half uur rijden van hier, ook een project van Ali. We hebben al een paar jaar geleden met Volker en 3 van zijn Duitse buren, die naast hem op de camping stonden, uitgebreid gegeten in dit restaurant.