woensdag 20 maart 2024

Benidorm 28

 


Vandaag staat geheel in het teken van opruimen, maar vooral inruimen. Dat laatste is een taak van Ali, ik zeg met opzet "van Ali" want ook ik heb het eens geprobeerd en om het voorzichtig uit te drukken, "het was geen succes." Kijk, onze garage is aan de kleine kant, zeker in vergelijk met mensen die er hun beider fietsen in kunnen stallen, dat is bij bij ons een Utopie. Op een of andere manier maak ik vandaag geen foto's en dat is wel bijzonder. Komt misschien ook omdat Ali mij de gehele dag voorziet van klusjes. ("Slim gedaan meis")

Alvorens de antennes uit de bomen worden geplukt, maak ik eerst vanmorgen nog een paar verbindingen, waaronder met de Nederlandse Ronde. Kan ik mooi even aankondigen dat we de komende dagen aan het verkassen zijn. We weten nog niet waar we komen te staan, dus is het maar de vraag of er een antenne geplaatst kan worden. Hoewel, de verticale BB7V kan natuurlijk altijd achter op de camper.


Dit beeld was al in mijn herinnering opgeslagen, totdat Ali besluit dat "we" nog even naar Veracruz moeten voor wat boodschappen. Dit kan nu nog, omdat de fietsen nog niet op de camper staan. Dus vanmiddag sta ik in de bloedhitte, de thermometer geeft 27 graden aan, op de boulevard op de fietsen te passen. 

Maar nu zit alles erop en erin, dus kunnen we ons morgen bij de receptie afmelden, stroom af laten koppelen, van de kegjes af en rijden maar. Op dit moment is het krap 29 graden in de camper. 

See You on RioMar!