maandag 18 maart 2024

Benidorm 26

Koffiedrinken bij Los Gemelos. Teus en zijn zus Annie zijn er en dat is wel weer leuk ook haar even te zien en te spreken. Gerard en Annie zijn ook van de partij. Morgen viert Gerard hier uitbundig zijn verjaardag. We zijn uitgenodigd.

Om half drie hebben we een afspraak met de kapper en om nu eerst weer naar de camper te fietsen, is ook zo wat, dus besluit Ali dat we hier op de boulevard een hapje eten. Toast met salade en zalm, heel veel gerookte zalm, heerlijk.

Het begint te betrekken en het Poniente terras is al bijna niet meer te zien. Ik vind het knap van de fotograaf dat er nog een foto gemaakt kan worden met, relatief, normale mensen erop. Want, mensen, mensen, wat loopt hier op het ogenblik vreemd volk rond. 

Oke, een normaal mens gaat naar de kapper en ondergaat dat. Dit kapper bezoek is meer een belevenis.

Het is maar een geluk dat ik nog zo weinig haren op mijn hoofd heb, anders duurde het knippen en vooral modeleren nog een extra half uur. Ik heb het gevoel dat ieder haartje een speciale behandeling krijgt en het eindresultaat is altijd weer verbluffend. Kapper Natoli in Benidorm.

Ook de volgrijze lokken van Ali krijgen een volledige behandeling, met dit verschil dat zij haar pluk eerst gewassen krijgt.


Naast Natoli zit een vreemd zaakje. Steeds gaan mensen naar binnen om een half uurtje later, met een gelukzalige blik in de ogen, weer naar buiten te komen. 

Op de deur zit een verfomfaaid briefje geniet, met daarop de tekst 18+.Tja, en dan is de combinatie met de gelukzalige blikken snel gemaakt. Maar we hebben het mis! Volgens Gose, de kapper kun je daar Cannabis roken. Vandaar dat de deur steeds weer op slot gaat.