vrijdag 8 maart 2024

Benidorm 16

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Ik voel mij allerbelabberdst en nu we het toch over vallen hebben, ik heb het gevoel alsof er een spoorbiels op mij is gevallen. Laten we het op een hevige verkoudheid houden, want ik kan de zakdoeken niet aanslepen. 


Gister hebben we een echt heel eind gewandeld, om daarna het boodschappen riedeltje af te werken. Ik blijf dan, na de eerste winkel, altijd bij de fietsen anders moeten we de spullen steeds overpakken. Bij de Lidl is het altijd een feest op de parkeerplaats. Deze enorme auto parkeert bijkans "in de winkel", de plek speciaal voor gehandicapten, terwijl mevrouw de boodschappen doet. "Och, och, och", denk ik bij mezelf, het zal ook eens niet zo'n dikke wagen zijn. Maar na een tijdje is de slee verdwenen en parkeert ergens anders. Terwijl mevrouw nog aan het winkelen is. Als mevrouw weer de winkel uitkomt, zie ik meneer weer aankomen, deze keer lopend.... nou lopend, strompelen is een beter omschrijving. Het is omdat niemand het kan bevestigen, maar het schaamrood stijgt mij naar de kaken. Zo werken dus vooroordelen, ik schaam mij diep. Hoe ik mevrouw weer herkende? Zo'n dikke witte bontjas, draagt niet iedereen.

Gebeurde er vandaag niks leuks? Jawel hoor! Mijn Casio FX-82-NL calculator wordt afgeleverd en daar ben ik heel blij mee. Bovendien zijn gistermiddag de hechtingen van Ali door de tandarts verwijderd. Ze moet in april, vanuit Oliva, nog 2 x  naar de tandarts om het implantaat en de constructie erom heen af te laten maken.


Klaar voor het radio zendexamen examen, waar ik mij gisteravond voor wil opgeven. Maar dat mislukt 2x jammerlijk. Vandaag met iemand gechat, maar daar kom niet verder mee, behalve dat ik mijn cookies moet verwijderen en al mijn opgeslagen passwoorden kwijt ben. Het formulier invullen gaat ook niet, ellende. 

Langverhaal kort, ik moest de VPN aanzetten, vanuit het buitenland werkt de CBR site niet. Toch vertelde ik de beide medewerkers dat ik in het buitenland zit. Ik was van plan ze weer op te bellen, maar zie er toch maar vanaf. Ik hou mijn hart vast als we dit jaar ons rijbewijs moeten verlengen.

Zo dadelijk de kwalificatie van de Formule 1 in Saudi Arabie.