dinsdag 12 maart 2024

Benidorm 20

 18 graden haalt de thermometer en dan heb ik het over in de schaduw. In het zonnetje is het heerlijk warmer, maar als je in de wind staat is het toch oppassen, want je hebt het zo te pakken.... zei hij dagen te laat. Want het knapt lekker op, de verkoudheid dan wel te verstaan.

Eigenlijk kunnen we iedere dag, als de zon heeft geschenen, wel zo'n mooie luchtfoto maken. Want zeg nou zelf, is het niet een ...... 


  De Engelse en nieuw aangekomen buurman, achter ons, heeft alvast een waslijntje gespannen. Nu      weet ik niet of hij hier iets te enthousiast tewerk is gegaan, gezien de stand van de lantaarn, maar het deed mij denken aan het vroegere PAUZE beeld van de Nederlandse Televisie Stichting.

Ik weet nog dat daar de volgende grap over werd verteld. "Niet Tegen Sassen (plassen) Paal Al Uit Zijn Evenwicht. Ach ja, die mensen van de omroep zijn soms hilarisch, hoewel er tegenwoordig wel een andere wind waait.


Achter ons heeft een stel een week lang gebivakkeerd in dit kleine autootje. Kijk, met mooi weer hoeft dat geen probleem te zijn, maar bij twee dagen regen wordt zo'n ding toch heel krap. Er zijn mensen die zelfs ons beklagen in onze riante camper.


Hoe riant? Wel, dit hoeven wij in iedere geval nooit te doen, namelijk gasflessen wegen. Bij ons hangt er een tank van 80 liter onder de camper, waarvan de hoeveelheid met een metertje in de camper wordt aangegeven. Allemaal aangelegd door onze onvolprezen garagehouder John Douwes uit Ten Boer.