maandag 11 maart 2024

Benidorm 19

 Uitzieken, ja hoe doe je dat verstandig? Ik was in de veronderstelling dat je dan met de medicijnen stopte, in dit geval met de paracetamol en je niet teveel bloot te stellen aan extreme veranderingen in temperatuur enzovoort. Nu zijn de temperaturen op dit moment in Spanje nogal wisselend, dus dat is wat lastig. Regent het niet, dan waait het wel, schijnt de zon is de temperatuur hoog, zeg 22 graden, maar in de schaduw is het dat 15 graden. Pak je dan ook nog een windje, hopla, je staat weer te snotteren.

Kortom, nadat ik gisteren maar geen paracetamol heb genomen, beginnen we vanmorgen weer van voren af aan.... hoofdpijn, snotteren en rollen wc papier misbruiken.

Dus ik blijf lekker binnen. Voor Ali is dat weer een groot nadeel, want nu de zon schijnt en zij lekker buiten zit te genieten van een zonnetje is de overgang naar de camper temperatuur niet echt aangenaam n.l. 29 tot 30 graden loopt het kwik soms op.

Studeren, nee, hobby, och er zijn toch nog leuke verbindingen gemaakt, zoals met China USA, Belize, het zijn toch landen die niet naast de deur liggen.

Ali roept vanaf buiten dat ik het niet te lang moet maken..... 

dus, tot morgen.


Oh, ja, toch nog even een mooi plaatje van gisteren, of zoals ze dat noemen "a clean sweep".