dinsdag 4 februari 2020

Benicassim 9

Vanmorgen zijn we er vroeg bij. Ruim voor 10.00 uur melden we ons bij het zwembad. Maar de mannen zijn nog druk bezig met het dagelijkse onderhoud en het hek is dan ook nog dicht. Quasi geduldig staan we voor het hek te wachten, zoals brave burgers betaamd. Maar dan wint de Nederlandse brutaliteit het toch van de gedweeƫ onderdaan.

We maken het hek los los en begeven ons naar het overdekte zwembad. Maar nu kun je jezelf nog zo geduldig voordoen als je maar wilt, tijd is tijd. Dat vindt ook de onderhoudsmedewerker. Hij komt naar ons toe en vertelt ons dat we er NU wel in mogen, maar morgen toch pas echt om 10.00 uur. Kijk, dan weet je je plek weer.

Over onderhoud gesproken. Dat is hier op de camping dik voor elkaar. De toiletruimte wordt dagelijks een aantal keer schoongemaakt. Ook 's morgens rond een uur of negen en dan loopt ze rustig tussen de drukte van toiletterende en douchende heren door. Ook wordt iedere ochtend "onze" prullenmand verfrist/geleegd, hoe weinig er ook in zit.

Denk niet dat het er daarbij blijft, want iedere dag komt er een mevrouw die het fonteintje, voor onze camper, van onder tot boven afsopt. Let wel, wij zijn zo'n beetje de enigen die er gebruik van maken.

Trieste berichten bereiken ons via de WeerApp, want we gaan slecht(er) weer krijgen. Vanmorgen werden we verrast door een harde, maar heel warme wind. De komende dagen gaat de temperatuur fors naar beneden. Nu is dat laatste een beetje overdreven, want 17 graden is ook altijd nog lekker. Het tot zes uur buiten in het zonnetje zitten zal daarmee, de komende dagen, wel  afgelopen zijn.

Hoofd-activiteiten heeft dan ook, in al haar wijsheid, besloten dat we morgen, per bus, naar Castellon gaan