woensdag 26 februari 2020

Benicassim 31

Alweer een maand geleden, dat we aan zijn gearriveerd hier op Bonterra Park. De camper is van zijn steunpoten af, de kleden zijn opgeruimd en de laatste inkopen zijn gedaan. Klaar  voor vertrek dus!

Als we vanmiddag richting de receptie lopen, om aan te geven dat we morgen gaan vertrekken, komt ons een man achterop. Hij is druk in gesprek, maar als hij ons voorbij gaat zie ik geen tweede persoon. Dan ontdek ik dat meneer een hele conversatie met zijn honden heeft. Het is Frans, dus kan ik de inhoud van dit gesprek maar moeilijk volgen.

Hoofd-fotografie is ook al een aantal dagen "op jacht" naar een foto van een Frans stel, dat hun huisdier vervoert in een kinderwagen. Niets bijzonders, zult U denken. Zo denkt ook Hoofd-verbazing, totdat de mevrouw dichterbij komt en het een Angora konijn blijkt te zijn. Ja inderdaad, een enorm konijn, zit in deze kinderwagen. Nu is er aan Hoofd-foto's geen paparazzi verloren gegaan. Dus mag je ook niet van haar verwachten, dat ze zich achter de Franse caravan schuil houdt. Om te wachten tot madame er weer op uit gaat, met haar kerstmaaltijd, om alsnog een foto te schieten.

Ze houdt zich liever schuil voor de zon, naast een rijklare camper, want zonder wind heeft de gouden ploert veel macht en is het heet.

Morgen op naar Oliva.