woensdag 29 mei 2019

Troyes 3

Misschien is het een idee om de blog wat later op de dag te maken. Zo voorkom je, dat je de volgende dag de belevenissen van de middag ervoor nog weer moet inhalen. Maar het zij zo.....

Als we weer terug zijn, uit Troyes en op de camping de stoelen tevoorschijn halen, verwent het zonnetje ons nog een tijdje.

Maar natuurlijk zijn er altijd mensen, die dat "genieten" uit willen rekken "to the max" en dan helpt een deken tegen de kou. Tenslotte zit je in Frankrijk, dus blijft de zonnebril ook een "must".
Nog geen tien minuten later komt de hagel met donderend geweld naar beneden.

De hagel komt van het dak gerold en blijft nog even op de ruitenwisserbladen liggen, om vervolgens te smelten.

Geloof het of niet, maar niet heel veel later zien we dit eekhoorntje rustig smullen, vlak voor onze camper.

Of hij Hoofd-fotografie nu in de gaten heeft, blijft onduidelijk, maar even later huppelt het mooie diertje weer verder, ons in verbazing over zoveel moed achterlatend.

Vandaag komen de Flyers van de camper, want we hebben niet voor niets een prachtige fietskaart op de kop getikt. Je kunt hier, volgende de juffrouw bij "Bureau Toerisme", prachtig langs de Seine fietsen.
Terwijl ons mooi en warm weer is beloofd, blijft het weer er dreigend uitzien. Dit gebouw komen we tegen als we het fietspad volgen, om even later weer op exact diezelfde plek uit te komen. De Seine is in geen velden of wegen te bekennen. Hoofd-fietskaart vindt overigens 10 kilometer ook meer dan voldoende, temeer de temperatuur ook niet echt omhoog wil gaan.

Vlak voor Troyes krijgen we nog een glimp van de Seine te zien.

De fietsen komen op de camper en meteen doet de zon weer haar best en dan is het buiten prima toeven. Tja, voor mij roept dan de Blogplicht. Dat laatste kan ik overigens prima combineren met het kijken naar mooi tennis op Roland Garros, zo'n 150 km verderop.