vrijdag 12 mei 2017

Saint Jean de Monts 3

Het is een wisselend weertype, waar we nu inzitten. Het ene moment zit je in de zon te puffen, het andere moment begint het te regenen. Deze camping is een van de minstens 10 campings aan hetzelfde weggetje. De meesten zijn kortgeleden open gegaan en dat blijkt geen wonder te zijn. Op deze camping, die plaats biedt voor minstens 50 campers en/of caravans, staan we met 2 campers.

DSCN5047 (800x450)

Voor de rest zijn alle “straatjes” verlaten. Hierdoor hebben we een compleet sanitair gebouw voor ons alleen. Ook het groot aantal huisjes is, op een paar na, onbezet. Dus het restaurant, de winkel en de receptie is eigenlijk open voor 4 gasten plus voor een paar gasten van de huisjes. Vandaag gaan we rond elf uur een uurtje zwemmen en zowaar, goed voorbeeld doet goed volgen, want plotseling liggen we met 5 mensen in het grote bad.

Hoofd voeding komt zojuist met de “mededeling” dat er vanavond in het restaurant gedineerd gaat worden. Dus zo dadelijk maar weer omkleden van de “Tokki” kledij naar een ietwat meer gesoigneerder outfit.