maandag 15 februari 2016

Oliva, camping Rio-Mar 5

Heerlijk, die vervelende wind heeft zich teruggetrokken en de zon maakt er een heerlijke temperatuur van. Vanmorgen, toen er nog wel een windje stond, op de fiets naar Le Verger, waar een Lidl is gevestigd. Zo voor de wind is het zelfs warm, dat zal op de terugweg wel anders worden, denken wij zo. Onderweg zien we de Jeep met daarachter de caravan van onze Duitse vriend weer staan. Voor dat verhaal moet je maar even een jaartje terug bladeren. Het is druk in de winkel, maar dat zal met de maandag te maken hebben en ook het gehalte overwinteraars is wederom hoog. Ik ontdek, op de terugweg, een winkel met “todo” campingspullen, zoals er boven staat vermeld.

3 poot

Na wat heen en weer gevraag om wat meer informatie te krijgen, gaan we over tot de aanschaf van een “extern” sateliet schoteltje. Morgen halen we de losse onderdelen op, want nu heeft hij nog geen 3 poot.

Als we terug zijn schijnt het zonnetje nog steeds en is het heerlijk om buiten te zitten.

SAM_0398 (800x600)

Voor Ali is dat natuurlijk niet genoeg en ze loopt nog even naar het strand. Tenminste, dat wat er nog van over is. Het is een onstuimig zeetje, wat ze aantreft, zelfs de rivier de Molinell is volledig buiten zijn oevers getreden en er is nog minder dan de helft van het strand over.

SAM_0395 (800x600)

Ook voor kinderen komt het zonnige weer als geroepen en wat is er dan mooier om lekker te ravotten in het zand en water.