dinsdag 22 augustus 2023

Holzminden 23

 

Ze heeft er even op moeten wachten, maar ZE HEEFT EM! Dan bedoel ik niet meteen het bakje met "Swiebeln", dat komt zo, nee, de Aalscholver, die Ali dan weer 'vleugeldroger' pleegt te noemen. Dat bakje uien kregen we van buurvrouw Biene, die weer eens op Jutters pad is geweest. Eergister kwam ze met appels aanzetten en gisteren met die uien dus. 

Vanmorgen staan we dan ook in dubio, als we in de Edeka bij de aardappelen staan, want ja, voor hetzelfde geld komt Biene, ze zijn weer op pad, met een kilo aardappelen aan. Misschien is het handiger dat ik 's morgens een bestelling bij haar plaats..... 

Vandaag is sowieso wel een dag van 'wachten', want ik ben weer op Amazon actief geweest. 

Het nadeel van het staan "an die Weser" is dat je stroomkabel dwars over het pad loopt. Nu is dat niet erg bevorderlijk voor je kabel, temeer als je zo'n 'snoer' gebruikt als wij "deden." Ik heb bij Obelink een nieuwe kabel besteld en gekregen.

Deze dikkere kabel is in ieder geval beter bestand tegen de loeizware campers die er elke dag overheen rijden. Extra voordeel is ook dat we nu een extra 230 volt aansluiting hebben en bij het opladen van de fietsen, er niet een draad door een raam hoeft.


Het bloed kruipt..... Ook maar weer eens een amateur radio aangeschaft, want ik ben de afgelopen dagen weer  hevig met het virus besmeurd door een amateur buurman.... We gaan afwachten waar dit eindigt... Ik kan weer lekker prutsen op de 2 meter en 70 centimeter band.


Gelukkig zit er een oor telefoontje bij, anders kunnen we Ali binnen een paar dagen wegbrengen....