maandag 22 april 2019

Benidorm 36

De laatste dag Benidorm, de laatste keer boulevard en de laatste keer koffiedrinken bij TorreLevante. Aan alles komt een einde, natuurlijk, maar we hadden ons een zonniger afscheid van Benidorm voorgesteld.

Tijdens de wandeling naar de boulevard zien we de dreigende luchten al naderen en dat belooft niets goeds.

De mensen op de boulevard lopen er maar triestig bij, met hun pas gekochte poncho's, maar om nu de verpakking zo op straat te fli.....ren vind ik ook wel weer wat, hoe chagrijnig je ook mag zijn.

Wie zeker niet het chagrijn heeft is Misty, omdat ze heerlijk verscholen zit in de jas van Theo.
De koffie smaakt weer voortreffelijk en dat ikzelf de hoeveelheid melk mag bepalen verhoogt zeker de feestvreugde.

Plotseling klinkt het, alsof ergens een tijdbom staat te tikken. Maar Pol maakt mij attent op een emmer, waar de lek-regen in opgevangen wordt. De regen wordt steeds heftiger en daarmee ook de lekkage.

Bij de dames begint het nu ook de alarmfase één in te treden, waardoor Riky zich genoodzaakt voelt, ook binnen, maar de paraplu op te steken.

Steeds dikker komt het water naar beneden en daar hebben de meeste bezoekers aan Benidorm geen rekening mee gehouden. De verkoop van de poncho's stijgt met de minuut en gelijk evenredig de prijs. We zien op de terugweg de prijs al stijgen naar € 3,50.

De roze poncho wordt het meest verkocht, maar wie het best geoutilleerd voor de dag wil komen koopt er ook gelijk een paraplu bij, die je niet vast hoeft te houden.
De Chinese winkels, waar dit soort artikelen te koop zijn, doen vandaag weer goede zaken.

Wij wachten nog even op een droge periode, waarin we de laatste zaken kunnen opruimen en de fietsen op de camper kunnen zetten, klaar voor vertrek.