dinsdag 16 april 2019

Benidorm 30

Op het gevaar af dat ik commentaar krijg over de meldingen omtrent het weer, kan ik er nu niet onderuit. Na de Paasdagen, vertrekken we, van deze camping, om weer langzaam richting het Noorden te trekken. Dus worden zo langzamerhand de plannen "getrokken". De tent moet opgeruimd en dat voor een wat langere tijd, want onderweg zullen we die niet zo snel weer opzetten. Daardoor is het wel belangrijk dat het ding "droog" in de camper komt, dus worden de diverse weerkaarten geraadpleegd.

De trend is ons niet gunstig gezind, want volgens de meerdaagse verwachtingen zal het de komende dagen gaan regenen. Volgens deze verwachting gaat het vrijdag regenen en zal dat de gehele Paasdagen aanhouden, maar weer andere prognoses spreken al van een donderdagse bui.

Gisteravond proberen een aantal Spanjaarden, aangetrokken door het mooie weer, de camping onder de barbecue rook te zetten.

Vandaag houden ook zij, gezien de dreigende bewolking, het voor gezien en blijven binnen.
Het plan is nu om aanstaande woensdag, morgen dus, de tent droog op te bergen, maar eerlijk gezegd kijk ik met angst en beven naar de overdrijvende donderwolken.