maandag 27 maart 2017

Benidorm 13

DSCN4232 (800x450)

Hier een beeld van het Belgische café waar de stemming er goed in zit. Ze komen hier zelfs tot een heuse polonaise. Nu zie ik bij een aantal mensen een frons ontstaan. Een enorme rij aan scootmobielen maar dan wel de polonaise lopen? Kijk, dat is nu precies hoe het er in Benidorm aan toe gaat. In de rest van Europa tel je in een scootmobiel niet meer, hier doe je nog volop mee.

Vanmorgen zitten wij, tijdens ons kopje koffie op de boulevard, aan tafel met een “nieuwe” groep mensen. Tachtig jarigen en ietsje jonger, maar allemaal, min of minder, “live and kicking”. Het gesprek, stiekem een beetje gestuurd door mijn “Interrogator” (ondervraagster), gaat al snel over de vorm van accommodatie hier in Benidorm. Eén stel heeft hier in Benidorm een caravan, waar ze 6 maanden per jaar in verblijven. Maar die willen gaan verkopen en huren dan een appartement. Het andere stel woont hier en heeft voor 5 jaar een appartement gehuurd. Ons vallen de prijzen van deze onderkomens allerzins mee en ik merk dat er bij mij een zekere vorm van een omslagpunt begint te ontstaan. Heel voorzichtig en heel langzaam ontstaat er een plan voor een iets langer verblijf in Benidorm, in welke vorm en welke accommodatie dan ook.DSCN4235 (800x450)

Na de inkopen bij de Nederlandse winkel Vera Cruz, wandelen we richting camper als mijn tuinierster een prachtige in bloei staande boom ontdekt. Maar nu is het de vraag, welke boomsoort mag dit wel zijn? Reacties?,  HermanAliOnderweg@gmail.com