maandag 22 april 2024

Rio-Mar 33

Harde wind, geen zon, verwachtingen van regen, nog geen 15 graden. Je hoeft voor het weer op dit moment niet naar Spanje te komen. De neiging om de verwarming aan te zetten kunnen we nog net onderdrukken, maar het is bar en boos. Nl-Ziet brengt, zeker voor vandaag, uitkomst. Eerst een ander halfuur durende aflevering van Vera en nu 2 afleveringen van Silent Witness.  Ali is helemaal in haar element. Ik heb de studie, dus "vermaak" me ook.

Gisteren was het een stuk beter....

Op de camping is een Tiroler echtpaar aangekomen, die samen met een Duitser, maar die oorspronkelijk uit Polen komt, muziek maken. De Tiroler accordeonist met zijn vrouw, die gitaar speelt, maken van die overbekende Tirool klanken. Het verbazingwekkende is, dat de Pool dit allemaal meespeelt, terwijl hij het voor het eerst hoort, knap.

In de voormiddag worden we getrakteerd op een bezoekje van de firma Elimsal. Deze firma komt de beerputten en septic tanks leegzuigen. Dit gaat gepaard met een oorverdovende stank, die de hele camping voor momenten plat legt. Maar de mannen zijn snel, dus het is maar even een stinkboel.