zondag 21 april 2024

Rio-Mar 32

 

Sommige mensen raken er al aan gewend. Ik vind het nog steeds heel bijzonder, maar Max Verstappen wint de GP van China in Shanghai, nadat hij ook de sprintrace heeft gewonnen. Hulde.

Onze achterbuurtjes beginnen hun zaakjes weer langzamerhand op de rit te krijgen. Daarom is er ook weer tijd voor een "haaggesprek" om alle belevenissen van de afgelopen nacht nog eens door te nemen.

Wij wandelen vanmiddag, langs het strand, richting camping Pepe.


De kindertjes vermaken zich in de zee en proberen de hoogste golven te vermijden door omhoog te springen. Wie kan het zich niet uit zijn of haar jeugd herinneren?

Bij Pepe aangekomen besluiten we gelijk maar even hier ook een hapje te eten. Het verhoogde terras, met een prachtig uitzicht op de Middellandse zee, gegrilde zalm, met heerlijke frietjes en voor Ali een salade. Waar hebben we deze luxe toch aan te danken, vraag ik mij af. Ali heeft daar een nuchtere verklaring voor. "We hebben er lang en hard genoeg voor gewerkt!"

Terwijl Tadej Pogacar het hele wielerpeloton fietsles geeft in Liege-Bastogne-Liege, (Luik Bastenaken-Luik) zitten wij heerlijk uit te buiken van onze copieuze maaltijd.