zondag 7 april 2024

Rio-Mar 18

Tja, dit is nu een zondag met een echt zondag gevoel! Even verderop een foto van een blote dame, die alleen met een paar schelpjes haar zogenaamde edele delen bedekt houdt. Nee!! Nu niet onmiddellijk naar beneden scrollen.


Maar laat ik beginnen met het Nestkastje. De productie van de eitjes is nog in volle gang, dus ik ben helemaal weer gerustgesteld.


Na een rode vlag door een crash van Riciardo en Ocon, is Max bij de 2e staande start ongenaakbaar en wint, na het debacle in Melbourne, in Japan. Ik moest om 6.45 u, van bed, maar dat eerste half uurtje had ik nog kunnen blijven liggen. De enige waar Max vandaag van verloor was van zijn engineer, toen hij moest toegeven dat Lambiase gelijk had bij de voorspelling van de setup van de auto. Een en ander werd nog even nagespeeld via de Teamradio, grappig.


Mathieu van der Poel rijdt in Parijs-Roubaix al op ruim 50 km voor de finish weg, laat de andere renners hijgend achter en wint met ruim 3 minuten voorsprong.


Ja, mensen, dit is een klassieker. Ik geloof dat ik deze foto al vele malen heb gemaakt, maar ik blijf het leuk vinden.


Ik kan wel melden dat de meeste "vaste" mensen nu weer op de terugweg naar huis zijn, of hun reis naar het zuiden voortzetten. Bij de "nieuwelingen" hebben wij veel bekijks voor onze waterflessen uitstalling op ons eigen kleed. De andere gekregen kleden, die een hoop zand inloop verhinderen, zijn vast gespijkerd met draadnagels met een bredere kop. Dit doen we uiteraard niet met ons "eigen" kleed, want dan is er snel niets meer van over.

Wat kun je toch genieten van een "luie" zondag... Ooooh, vergeet ik nog de bijna naakte dame, sorry.