maandag 26 februari 2024

Benidorm 5

Als we gisteren terugkomen van de Chinees, zien we een prachtige lucht voor onze ogen opdoemen.

Dit is best wel even een momentje om bij stil te staan en een opname van te maken. Trouwens, onze "vaste" Chinees was met vakantie, dus moesten we een eindje verder lopen. Met als gevolg dat we in een enorm drukke Chinees terecht komen, maar gelukkig is er nog een plekje voor het raam. 

Voor zover mogelijk bestellen we gezond, Tjap Tjoy met garnalen, met vooraf een "zoete" tomatensoep. Hemeltjelief, nog nooit eerder zo een zoete soep gehad, maar wel lekker. Ook laat ik de alcohol maar staan, want ja, je gaat voor gezond of niet.

Vandaag is een "ieders zijns weegs" dag. Aangezien ik vanaf hier nog geen verbinding heb gemaakt met de Nederlandse ronde op HF en er vanmiddag een pakketje voor mij wordt afgegeven, gaat Ali alleen koffiedrinken aan de boulevard.

Mijn pakketje staat inmiddels achterop de camper te shinen. Het in elkaar zetten was nog even een klusje. De eerste ontvangst testen zijn zeer gunstig verlopen. Ondertussen komen er zulke dreigende wolken aan, dat ik hem gelijk maar weer ingeschoven heb, want op een 6.70 meter hoge weerlicht vanger zit niemand te wachten. Laat staan op plotselinge rukwinden die uit een bui kunnen ontstaan. 

Ik denk namelijk niet dat mijn Spaanse antenneverzekering, die heb ik echt, mij een nieuwe vergoed en de prijs viel Ali zo tegen dat ik daar de eerste dagen ook niet hoef aan te kloppen.

Ze is sowieso een beetje nerveus, want morgen gaan we voor haar naar de tandarts in Albir, waar er implantaten aangebracht gaan worden, tenminste de voorbereidingen daarvoor. Spannend.