woensdag 14 februari 2024

Benicassim 23

 Vandaag de mail opgesteld voor de reservering van deze camping voor volgend jaar. Tja, ook hier heeft de automatisering toegeslagen en kunnen we ons niet eerder aanmelden dan 15 februari. Nee, we zijn niet een dag te vroeg, want de mail wordt om 8.00 uur morgenochtend verstuurd. Nu is het maar afwachten...

Eigenlijk is deze reis voor Ali al helemaal geslaagd, ondanks mijn nukken en soms korte lontje, want we kunnen buiten ontbijten. Het is warm en dat om negen uur in de morgen, dat waren wij ook al een tijdje niet gewend.


Vanmiddag maken we een wandeling door het stadje, om toch maar een beetje in beweging te blijven, want ja, ik zwem niet in de ochtend... Ik ontdek een complete boomstam tussen twee huizen. Ik weet niet of dit is om te voorkomen dat de huizen tegen elkaar vallen, of dat dit de normale en al bestaande nokgording is.


Ik weet trouwens niet of de plaatselijke politie nu in tenten zijn ondergebracht, want de bouw van het nieuwe politiebureau schiet niet erg op. Het kan natuurlijk ook zijn dat de centjes op zijn en tot die tijd met de bouw is gestopt.


Onze Franse overbuurman heeft zijn Petanque vrienden uitgenodigd voor een biertje. Iedere middag, even voor tweeën, vertrekt hij met zijn tasje met Petanque ballen richting de baan. Het is daar iedere middag weer echt een drukke bedoening op de 4 Jeu de Boule banen. Patrick is alleen, want zijn vrouw is vorig jaar overleden en dus heeft Patrick maar 1 stoel en daar zit de oudste nu op, of dit is diegene die wat minder "in de bocht kan". Maar daar krijgen we allemaal mee te maken.


Oh ja, de rijdende blokhut is vanmorgen weer vertrokken, op naar een volgende mooie plek....