zaterdag 17 februari 2024

Benicassim 26

Noem het een "Writersblock," of het gevecht van een schilder als hij of zij voor een lelieblank canvas zit, zo voel ik mij, nu ik achter de laptop zit om een blog te schrijven. (Ik begin maar en zie waar het spreekwoordelijke schip strand.)

Het was vannacht weer ouderwets......, eh nee, het is niet wat jullie denken wat ik bedoel! Nee, het stormde, zoals het in Spanje tekeer kan gaan. De camper staat dan heerlijk te schudden en vannacht kwamen daar nog weer ander geluiden bij, nee, nee, ook dat bedoel ik niet. Maar de antenne, die ik achterop  de camper heb gesnoerd met zogenaamde "Tyraps" of zoals Ali ze noemt, "Stripes". Grappig, want als ik het haar nu vraag, moet ze heel diep nadenken. Nou, die antenne slaat vannacht steeds tegen de achterkant van de camper en dat is een nieuw geluid. Natuurlijk maak ik mij ook zorgen om de langdraad antenne in de boom hiernaast.

Vanmorgen eerst maar weer eens boodschappen doen bij de Mercadona aan de overkant van de straat.


 We komen langs het restaurant en bespreken "en passant" ook maar even een tafeltje voor vanavond. Nu ben ik in eerste instantie een beetje huiverig, want vanavond treedt ook "Elvis" op. (Voordat hij opkomt zijn wij weg.)


Je kent ze wel, van die "Wannabe's die op Elvis willen lijken en/of denken dat ze hetzelfde klinken.

Als Ali daarna in de zon zit en ik de studie weer oppak, roept ze ineens, "weet je wat ik ga doen?" Nu weet je dat bij haar nooit, dus geeft ze zelf dan ook maar antwoord: "Ik ga zwemmen." Nu heeft ze vanmorgen niet kunnen zwemmen vanwege de Aqua Joggers dus gaat ze vanmiddag alsnog.

Ik, die tot aan m'n oren in de lesstof zit, dreun een Formule op Ha x Sd = Ali 
(De wortel uit Hyper actief maal Super disciplinair is Ali.)

Het is soms ongelooflijk met deze vrouw, maar eerlijk is eerlijk, ik spin er garen bij.


Maar goed, vanavond lekker uit eten.....