vrijdag 23 februari 2024

Benidorm 2

Zoals we eergisteren de boel hebben moeten inpakken, gisteren is weer het omgekeerde proces. Het verwonderlijke is dat we (nou ja, Ali) precies weet wat we bij ons hebben, maar iedere keer weer lijkt het meer te zijn dan verwacht. 12.30 uur kunnen we op de plek, dus wordt het hard werken, alles weer in te richten.

We weten dat het hier lekker scheef loopt en vorig jaar heb ik er best een klusje aan gehad om de boel, min of meer, horizontaal te krijgen met hydraulische krikken en extra steunen. Deze keer zet ik op voorhand een extra blok onder de wielen.


 Ja inderdaad, dit is een beetje een rommelige foto, maar geeft wel aan wat er allemaal is gedaan om het "ons" plekje te maken. De satellietschotel, het droogrek, rechts van Ali het tentje voor de tafels en stoelen in de nacht en natuurlijk het kleed voor de camper. Let wel, de grond is hier een soort beton, keihard en je moet haringen gebruiken, die je er alleen maar draaiend, met een boormachine, weer uit krijgt. Dat zijn er nogal een paar voor de diverse onderdelen.

Eerst maar even de rechter foto. Tussen de hoge gebouwen door, is op de originele foto een kruis te zien. Veel mensen die in Benidorm zijn maken een voettocht de bergen in om het kruis te bezoeken. Voor mij is het het richtpunt van de satellietschotel. Deze keer als ik overschakel van de schotel op het dak van de camper, die automatisch gericht word, naar die op de grond die ikzelf moet uitrichten, is het beeld direct goed.....  Ah ja, die carbon hengel is de antenne, die rondom de camper loopt om, via een derde boom te eindigen. Vannacht harde windstoten maar alles is overeind gebleven. Het is hier beduidend warmer dan in Benicassim, zodat we gisteravond en vanmorgen de verwarming niet aan hebben gezet.

Morgen onze koffie club en het bezoek aan een bazaar van de kerk....