zaterdag 18 februari 2023

Benicasim 25

Het lijkt erop dat het met het weer de goede kant op gaat. Vind het overdreven, maar op momenten is het in de zon zelfs te warm. Natuurlijk, we moeten er nog een beetje aan wennen, maar toch.

Even leek het erop dat poepen een luidruchtige aangelegenheid ging worden, maar de geluiden kwamen van de mannen die het laatste toiletgebouw gaan renoveren. We horen al een paar dagen de pneumatische hamers hun werk doen, met uitzondering van het weekeinde.

Ik weet niet of het typisch Spaans is, maar hier staan 3 man op een vierkante meter te werken en dat lijkt mij niet heel handig. Zeker als er nog iemand met zo'n breekijzer aan de slag gaat. Maar mensen, het wordt allemaal prachtig. Ik heb het, vorig jaar, al eens laten zien dat je buiten kan zien welk toilet onbezet is. Is dat belangrijk? Moah, niet echt toch?

Gisteravond krijg ik de schrik van mijn leven, iets overdreven gezegd. We gaan op bed lekker Netflix kijken. Dus alles wordt klaar gemaakt. Televisie op Internet gezet en inloggen maar...... Wat er ook gebeurt, het Netflix icoontje blijft maar draaien. Ik probeer YouTube en dat werkt, daarna Netflix weer opgestart, niks. Dus NLZiet is aan de beurt.... werkt, maar Netflix geeft geen krimp. Nu is Netflix bezig om zogenaamde "gedeelde" accounts af te sluiten, dus ja. Wij kijken nu in Spanje en keken al eerder in verschillende landen en op 3 verschillende apparaten: 2 Chrome TV apparaten en de laptop. Als we dan zijn afgesloten.... ik zou het niet gek vinden. Dus op blote voeten van bed en naar voren om het daar, op de andere Chrome TV, te proberen.... yipeee die werk, No problem at all.

Wat ik al vertelde, het weer wordt beter, maar er zijn mensen die dat al een hele tijd vinden, ook al is het onder de 10 graden.

Geloof het of niet, deze dame loopt al vanaf het begin dat we hier zijn op deze manier rond, redelijk bloot. We herkennen haar aan het vuurrode haar. Dus zien we haar al vaak van verre, en met respect, aankomen.