maandag 6 februari 2023

Benicasim 13

 We hebben het zo mooi in ons hoofd. Rond 10-11 uur gaat het regenen, dus kunnen we mooi rond 9 uur boodschappen doen en droog overkomen. We zitten van het ontbijt te genieten en het is half negen. Nu is de Mercadona pas om negen uur open, met andere woorden, relax. Totdat.... ik de eerste druppen al op het dak hoor vallen. Het Buienalarm komt erbij en gelukkig wordt het zo weer droog. Het is nu half vier en dat "zo" is nog niet geweest.


Dus hijsen we ons in de meest charmante outfit en komt er een immense paraplu uit het vooronder. Het is zo'n ding met een dubbel dakje, dus kan de eventuele wind ook nog aan. We prijzen ons weer eens gelukkig dat pal aan de overkant een Mercadona zit, dus een lange wandeling gaat het niet worden.

 De boodschappen zijn binnen en de komende dagen zingen wij het wel uit in de camper.

Ook in Spanje is het met regen een trieste aangelegenheid en er is geen mens die nu vrijwillig naar buiten gaat. De vooruitzichten zijn dat dit weer tot en met donderdag aanhoudt, dus kunnen we genieten van Netflix en NLZiet. Het satelliet signaal is nu optimaal, dus de kachel een standje omhoog en het grote "Cocoonen" kan beginnen.