donderdag 9 februari 2023

Benicasim 16

Hoewel de digitale geleerden ons voor vandaag niks goeds voorspiegelen, lijkt dit allerzins mee te gaan vallen. In het begin van de dag ontstaan er dreigende en donkere luchten boven de bergkam in het westen. Wij installeren ons in de camper, nadat alle buitenactiviteiten zijn voltooid. Nog voor de koffie nog snel even naar de Mercadona voor de boodschappen. 

 Nee, we kopen geen inktvis.

In de middag, zetten we maar weer een filmpje klaar. Maar al wat er gebeurt, geen regen valt ons ten deel. 

Tegen alle verwachtingen in breekt de zon door en dan warmt het al snel weer op. Bij de camper wordt het zelfs zo lekker, dat ik voorstel om een eind te gaan wandelen. Maar dat is aan het strand en in de wind toch redelijk frisjes. Deze dadelpalm draagt nogal wat vrucht en het verbaast ons dat deze niet wordt gesnoeid. Eigenlijk weet ik niet of deze soort wel eetbaar is. Nu hangen ze voor mij toch al te hoog om het uit te proberen.

De bootjes op het strand liggen ook al te wachten op betere tijden. Hoewel wij dat niet gaan meemaken omdat we dat alweer onderweg zijn.

Ali heeft, in al haar wijsheid, besloten dat wij vanavond uit eten gaan. Garnalencocktail en gepaneerde Panga, met rode wijn, is mij beloofd.