dinsdag 7 februari 2023

Benicasim 14

 Gisteravond zenden ze op RTL 9 de film Fellowship of the Ring uit, het eerste deel van de trilogie van Tolkien. "In de Ban van de Ring". Ik moest even nadenken wat de naam van het geheel ook al weer is.


 Nu ben ik nooit een fan van dit verhaal geweest en om nu van half negen tot half één naar iets te gaan zitten kijken wat niet echt mijn interesse heeft, gaat mij wat ver.

Maar ja, vandaag komen er allemaal stille en minder stille hints mijn kant op, die allemaal dezelfde boodschap hebben. "Ik wil die film toch nog wel graag gaan zien." Dus haal ik uit de diepste krochten van mijn geheugen de "download" skils weer naar boven. Dat is best nog wel een roestig geheel. Vragen als, "welk programma gebruikte ik daar ook alweer voor?" en "Hoe moest ik al die parretjes en rarretjes ook alweer uitpakken?"

Kortom, uren later, ik had gisteren beter die film kunnen gaan kijken", staat de film op de laptop. Als ik hem aanzet.... Shit geen ondertitel, dus maar weer het net op en de zogenaamde Subs gedownload. Dat werkt, maar de film is nog niet halverwege of ik val in slaap..... Tja...

Wij hadden ons voorbereid op weer een regenachtige dag, maar dat valt allerzins mee. Als zelfs de zon zich even laat zien maken we nog een wandeling om de camping. 

Natuurlijk zie ik mijn kans schoon om nog een rondje met de Mini 1 te maken om zo een paar foto's te maken. Let ook op de lijdzame manier waarom Ali "mee staat te genieten". 

Of is dit echte liefde?