zondag 27 februari 2022

Rio Mar 4



Deze dreigende luchten vertellen het verhaal van vandaag. Bewolkt en rond de 14 graden, dus blijft het frisjes.

Alle tijd om, rustig aan, van de douche en het ontbijt te genieten, waarna we de koffie ons goed laten smaken, opgefleurd met een Berlinerbol en een chocoladekoek.

Rond een uur of één breekt de zon door, wat betekent dat Hoofd-wandelen de wandelschoenen onder het bed vandaan tovert en dan helpt er geen lieve vader of moedertje meer aan, het wordt een strandwandeling.

De hele duinenrij wordt afgeschermd met een lang touw, waarbij borden ons opmerkzaam maken dat het hier een Vogelbroedgebied is en of we het omheinde gebied willen respecteren.

Eerst anderhalve kilometer langs het strand, om vervolgens, via de camping Pepe, ruim twee kilometer, terug over het kronkel weggetje door de bebouwing naar de camping.


Camping Pepe heeft niet over klandizie te klagen. Er zijn maar enkele plaatsen onbezet en het terras aan de zee zit dan ook stampvol. 


Ons bouwproject staat nog steeds leeg en het idee om dit te gaan herbouwen, wordt er niet rooskleuriger op. Zelfs onze spiegel, links naast de graffiti, is stuk gegooid. Ook de bar vergt nog enig onderhoud.

We moeten dit project nog maar eens heroverwegen.