dinsdag 22 februari 2022

Benicassim 30

22-2-2022 een mooie datum, waarop veel stelletjes hebben gewacht om op deze datum te gaan trouwen.  

Tjonge, we zijn hier alweer dertig dagen. Soms realiseer je jezelf dat de tijd vervliegt. We zijn vroeg op, want er moet gewassen worden, waaronder het beddengoed. Dus of ik wil of niet, eruit want de pyjama moet er ook aan geloven, terwijl ik toch heerlijk gewend raakte aan de wat zure geur.

Hoofd-fotografie komt dan ook al om 8.15 uur terug met deze foto van een opkomende zon op de bergen achter ons.

We hebben ook een ontdekking gedaan, hier op de camping, of eigenlijk is het een soort van herontdekking.

Achterop de camping bestaat een minuscuul klein hekje, ook nog een beetje verscholen achter bosjes. We zagen al regelmatig mensen daarachter verdwijnen. Nieuwsgierig als we zijn, volgen we een stel met een hond. We hadden het natuurlijk kunnen bedenken! Hier is een "poeplaantje" ontstaan, oftewel, honden uitlaat plek. We kunnen wel stellen dat er driftig gebruik van wordt gemaakt.

Via Google krijg je vaak van die herinnering foto's van een aantal jaren terug. Zo ook deze van drie jaar terug. "Ons" plekje, vooraan en tegenover het zwembad, wordt ontdaan van haar bomen. 
Kennelijk wordt Hoofd-foto's hierdoor ook geïnspireerd om de huidige situatie vast te leggen! Op "ons" plekje is een speeltuin gekomen. Nu zien wij, als wij hier zijn, nooit dat er iemand aan het spelen is. Misschien zijn de meeste bewoners van de camping hier ook een beetje te oud voor.

Kennelijk heeft hoofd-voeding ook het menu in het restaurant bestudeerd, want het wordt vanavond dineren met een drie gangen menu. 

Oh ja, morgen is het "opruimdag" en maken we de camper reis-klaar voor de tocht naar Oliva.