woensdag 9 februari 2022

Benicassim 17

 Volgens mij heb ik nog niet verteld dat dit een 5 sterren camping is geworden, toch? Vorig jaar kregen we dit bericht via de mail. Vanaf dat moment heet het eigenlijk ook geen Bonterra Park meer, maar Bonterra Resort Park. Tja, whats in a name, nietwaar?

Deze ruime villa's direct aan het zwembad hebben een metamorfose ondergaan en zijn geheel opgeknapt. 

Ook de kleinere chalets zijn helemaal opgeknapt.

En dan de grootste innovatie. Jammer, dat niet alle groene ledjes op de foto willen, maar neem van mij aan dat alles groen is, behalve die twee beneden. Op dit bord kun je zien, welk toilet en/of douche vrij is en welk bezet. Waar is de tijd gebleven, dat je een schuifje op je toiletdeur had, die rood kleurde als je hem op de knip zette. Nu kun je buiten, op de stoep, wachten tot je favoriete douche vrij is. Het zal wel iets met Covid-19 te maken hebben. Hoewel......
De boven-rechts en boven-links zijn douches met een toilet en een wasbak. Zo luxe zie je het niet veel meer op campings. Daar wil je wel even op wachten. 

Prijzen voor de chalets en bungalows kunnen we niet achterhalen, dus gaan we binnenkort eens met de receptie praten. 

Dan het restaurant, want gisteravond verleidt Hoofd-voeding mij om uit eten te gaan, omdat ze zegt "Ze hebben, vandaag, een heerlijke salade in de aanbieding".


Dat blijkt deze heerlijke "tropische" salade te zijn, die we vorige week ook al hebben gegeten. Soms is er niet veel inspiratie om zelf te gaan koken, ik begrijp dat.


Verder staat er op het menu "zeeduivel", kennelijk zo genoemd om zijn voorkomen. Maar wat de kok in dit restaurant ervan maakt, daar is maar één woord voor "bovenaards". We zijn allebei onder de indruk en durven te stellen dat we in tijden niet zo lekker hebben gegeten. 

Kijk, dan komen we met de 5 sterren weer aardig in de buurt.