woensdag 16 februari 2022

Benicassim 24

 

Vanmiddag is het laatste Shorttrack onderdeel, namelijk de 1500 meter vrouwen. Na de verschillende heats belanden Velzeboer en Schulting in de A finale. Het wordt een enerverende race, waar Schulting beslag kan leggen op de bronzen medaille. Hulde.

Het is woensdag en we worden weer vereerd met een bezoek van de Naranja man/vrouw. 


Het bezoek wordt aangekondigd met een mandarijn op je "pitch", met daaronder een briefje en de prijzen. Dat laatste is trouwens altijd € 6,- voor 5 kg.

Verder hebben ze nog meer negotie, die bestaat uit likeur en honing en natuurlijk marmelade. Je kunt wel zeggen dat ze goede zaken doen, op deze camping.

Achterop de camper hangt dus weer een verse voorraad aan pitamientjes op ons te wachten. 

Wat ons opvalt is dat er maar weinig caravans op de camping staan, maar er zijn een paar exemplaren bij die ernstig uit de kluiten gewassen zijn. Sommige zijn wel 9 meter lang en reken daar nog een auto bij en je hebt een treintje van 13 meter. Probeer dan maar eens de krappe bochtjes op de camping te nemen. Ook het vinden van een plek wordt dan een hele tour. Sommigen blijven het maar proberen om zich op een, voor dit formaat caravan, krappe plek te wurmen. Ze proberen een straatje in te rijden, die ze na een kwartiertje maar weer verlaten omdat het "niet gaat". Je zou er een prachtige film van kunnen maken. Gisteravond zagen we iemand na anderhalf uur, nog steeds rondrijden, met zijn gevaarte.