maandag 14 februari 2022

Benicassim 22

Op deze liefdesvolle Valentijnsdag dag spat, zo te zien, de spanning er vanaf.

Terwijl Hoofd-Valentijn haar aandacht helemaal bij de belangrijke Curling-Class tussen Zwitserland en Groot- BrittanniĆ« heeft, verzorg ik voor haar deze prachtige roos. Gelukkig hoef ik hier niet, zoals in Nederland, € 9,= voor te betalen, want ik heb het idee dat het toch al niet erg op prijs wordt gesteld.

Onze Zwitserse overburen hebben een nieuw soort Marter-verdrijver rondom hun camper geplaatst. Het is even werk, maar zo spaar je wel zo'n duur apparaat uit.


Echter, ontdekken we even later dat er zich toch een beest door het gaas heeft gewurmd.

Bij nadere bestudering van het ongedierte, blijkt het een soort hond te zijn, waarvan het kennelijk de bedoeling is dat deze "binnen" de afrastering blijft. Nu maar hopen dat het een niet al te luidruchtig exemplaar is.

Dan nog even een klein debacle. 
De Haarlemmers, zo noemt Hoofd-zwemmen haar zwemvrienden, willen graag tv kijken via de ChromeCast + tv en of ik dat dan wel "even" wil helpen installeren. "Natuurlijk wil hij dat!" Dus vanmiddag staat ze voor de deur. Ze hebben het apparaat, dus kunnen we aan de slag. 
Na veel gezucht en gekreun, want het geduld is soms even weg bij meneer, lukt via Apple telefoons het installeren van de Google-Home app dan toch. Maar ja, dan wil het apparaat zijn of haar Firmware updaten en ook dat duurt even. Dan, eindelijk..... we kunnen.... en binnen de kortste keren staat Netflix te draaien. Maar ja, ze willen de KPN app op het apparaat. Ik zal een lang verhaal kort houden. KPN wil niet dat je de app op de ChromeCast + tv installeert. Het wil op je tablet, op je telefoon, of het nu Apple is of Android en op je laptop, Windows of niet, maar op de Chromecast..... No Way.. Foei KPN, slecht geregeld!