zondag 20 februari 2022

Benicassim 28


De Olympische Spelen zijn ten einde en de hele Nederlandse delegatie verlaat het grote stadion. Jutta Leerdam vindt kennelijk dat ze nog niet genoeg "airtime" heeft gehad en doet nog even, bij de Chinese groep,  een zogenaamde "Fotobomb". Schattig toch?
  Acht keer goud, vijf keer zilver en vier keer brons, is de totale Nederlandse score, ik vind het geweldig!
 
Hoofd-nieuwecamperaanschaf ontdekt haar favoriete campersoort. (Eindredactie: absoluut niet!!). Het apparaat meet ruim 10 meter en heeft aan weerszijden een uitschuif deel, waarmee je de ruimte binnen kan vergroten. Ik zal en moet mee komen om te kijken of het ook iets voor mij is. Op het moment, dat ik een paar foto's wil maken, komt de eigenaar naar buiten. "Das kostet dich Fünf Euro". Dat is goed, zeg ik, maar dan wil ik jou erbij op! Zijn T-shirt ziet eruit alsof hij zojuist iets te gulzig zijn bier heeft leeg gedronken. Hij wijst dan ook mijn verzoek, lachend, af.

De Duitse buurvrouw met een enorme Morelo, staat het tafereel te aanschouwen. Bij het langslopen wil ik haar niet teleurstellen en meld haar: "Die van U is ook mooi hoor! Waarop zei zegt: "die van ons fotograferen kost maar € 3,=".  Wie zegt dat Duitsers geen humor hebben?

Bescheidener kan natuurlijk ook, maar bedenk dat dit soort karretjes dan weer achter die Morelo 's hangen.

Nee, dan deze beauty van een Cadillac Coupe de Ville uit 1953, die kennelijk op een bruidspaar staat te wachten, want de gehele binnenplaats is ingericht voor het geven van een huwelijksfeest.


Ondanks dat het zonnetje schijnt, laten veel Spanjaarden, door het frisse windje, verstek gaan op de boulevard. Desondanks zijn er altijd van die "Diehards" die vinden dat dit de uitgelezen kans is nog even een zonnetje mee te pikken en met hun stoeltje op het strand gaan zitten.