zondag 16 april 2017

Benidorm 34

Het wordt zo druk op de camping, dat we besluiten om voor de veiligheid maar een week extra te bespreken. Onze jonge buurtjes zien kans om tot vanmorgen 6 uur het gezellig te hebben. Gelukkig heb ik voorzorgmaatregelen genomen door gisteravond een borrel extra te nemen.

DSCN4497 (800x450)

Het recreatieteam is vanmorgen al weer vroeg in de weer om de Spaanse kindertjes te vermaken.

Het  “Brekvasten” doen we vandaag met z’n zevenen, want er schuift ook een echtpaar aan, dat al jaren in Benidorm komt. Aansluitend nemen we nog even een kijkje bij onze patiĆ«nt.  Vanuit het ziekenhuis heb je een prachtig uitzicht op het voetbalveld, waar dit weekeinde een groot toernooi, van diverse leeftijdsgroepen, wordt gehouden.

DSCN4500 (800x450)

Deze poule wordt beslist door penalty’s en zie deze knaap eens zelfverzekerd klaarstaan, voor zijn penalty. Hij zal hem missen en het meisje met bal, uiterst links in de rij, zal scoren en daarmee wordt “RoodGeel” kampioen.

DSCN4501 (800x450)

Op de camping is de jeugd ook weer uit hun coma ontwaakt en is bezig hun Paella te bereiden. Zo nu en dan zijn ze niet meer te zien, zoveel rook zijn ze aan het produceren en door de “gunstige” wind kunnen wij nog dagen van de rookgeur in onze kleding genieten. Wat wel leuk is dat, als het vuur dreigt uit te gaan, buren aankomen met nieuwe brandhoutjes om het vuur brandend te houden.