dinsdag 4 april 2017

Benidorm 21

Gisteravond komt Theo, tijdens “De Wereld Draait Door”, nadat ze “The Bold and the Beautiful” hebben gekeken, met een fantastisch plan voor vandaag. We gaan met z’n zessen “Kersenbloesem” bekijken in de valleien tussen de bergen in de omgeving van Pego. Ik heb Pego al eens genoemd, zo’n maand terug. Wij waren vanuit Rio Mar onderweg naar dat plaatsje, toen mijn fiets verder dienst weigerde.

kersenbloesem

Wij gaan met Theus mee, maar niet voordat ik de naam van Theus heb gerectificeerd in deze Blog. Theus schrijf je namelijk als “Teus”. Je schrijft het zonder “h” meldt hij mij fijntjes, doch nadrukkelijk.

Het verdere plan is dat we dan gezamenlijk gaan eten in een geweldig visrestaurant in Albaida.

Vanochtend word ik vroeg wakker en verbeter onmiddellijk een snelheidsrecord, namelijk  “toilet bereiken”. Mijn ingewanden voeren een protest die zijn weerga niet kent. Om negen uur neem ik het besluit om de trip, die gepland staat, af te zeggen. De frequentie van het toilet gebruik neemt gedurende de dag ietsje af, maar prijs me gelukkig dat ik, dankzij Airwick Freshmatic, in ieder geval de bloesem nog kan ruiken.

Nu maar hopen dat de echte bloesem nog even blijft hangen.