vrijdag 1 februari 2019

Benicassim 5


Het wordt warm vandaag. Als we de berichten mogen geloven wordt het 20 graden. Als de wind nu ook nog een beetje gaat liggen, kon het vandaag wel eens heet worden.

Wij pakken ons ritueel weer op en nemen een dagelijkse frisse duik in het zwembad. Want fris is het zeker. Rond 10.00 uur wandelen we in onze ochtendjas richting het zwembad. Trouwens wat ook wel grappig is om te zien, zijn de Engelsen, die op de dag van onze aankomst zouden vertrekken, maar er nog steeds staan. Kennelijk werkt het precies zoals bij hun Brexit: “Ze gaan wel, maar dan weer niet, of gaan ze toch?”  Ik ben blij dat wij er ons niet meer druk om maken en in alle rust van ons plekje genieten.


Vanmiddag, voor het boodschappen doen, rijden we nog “even” naar een andere camping. Hoofd-financiën had deze in het ASCI boek ontdekt en uitgerekend dat dit €160,- in de maand zou schelen. Nu is dit “even” toch nog ruim 3 km van de Lidl en 3.5 km van de Mercadona, dus echt handig ligt de camping niet. Zeker als je er voor een langere periode gaat staan. Oké, de Lidl heeft mijn Hefe Weitzen nog steeds niet, maar toch. Gelukkig hebben ze wel alle overige levensbehoeften.
Hé, hoor ik mezelf nu zeggen dat Hefe Weitzen een levensbehoefte is? Ach, waarom ook niet.

O ja, de wind is toch een beetje een spelbreker geworden, want ondanks de 19 graden, zijn we toch maar lekker in onze tent gaan zitten. Dus dat bruin worden moet maar even wachten.