dinsdag 12 februari 2019

Benicassim 16

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben  chagrijnig. Waarom? Wel, ik ben de afgelopen uren bezig geweest om de Internet verbinding te herstellen. Deze was uitgevallen en ik krijg het niet meer voor elkaar dit te herstellen. Nu moet ik even iets uitleggen. Sinds jaar en dag heb ik een zogenaamde router in de camper.
  Voordeel hiervan is dat je iets veiliger over het internet kan browsen, omdat je dan een eigen firewall hebt. Verder kun je met meerdere apparaten inloggen. Zoals een laptop, smartphone en tegenwoordig Google Assistent, dat handige apparaatje waar je tegen kan kletsen en die dan dingen voor je regelt.
Sinds vanmorgen werkt dit niet meer. Zoals gezegd, na uren prutsen, instellingen aanpassen, resetten etc. etc. geef ik het op.

Ik ga toch maar eens even bij de receptie langs, of er “toevallig” iets veranderd is aan het netwerk. Het antwoord, in eerste instantie, is nee. Maar achter de balie zit ook mijn allerliefste balie medewerkster. Altijd als ik de receptie binnenkom, komt er een stralende lach over de toonbank en krijg ik een heerlijk warm gevoel. Zij zit mee te luisteren en is niet tevreden over het antwoord, dat ik van haar collega krijg. In het rap Catalaans wordt er overleg gepleegd en wordt het een iets uitgebreider antwoord. Maar eerst moet er een "moeilijk" woord op de computer opgezocht worden. Het woord is "Booster", want als je die hebt, ben je sinds vanochtend geblokkeerd.
Vanaf nu kan er, op Bonterra park, maar met één apparaat tegelijkertijd ingelogd worden.
Zoals gezegd, “Ich bin Stinksauer”.