vrijdag 24 februari 2017

Rio Mar 8

Gisteravond tijdens het kijken naar Jinek, zingt Elske DeWall haar aandeel in de Passion als Maria. Tijdens haar zingen gaat plotseling in de camper een lamp aan, die al maanden “stuk” is…….”Need I say More?”

Regen, regen en nog eens regen. Ons bezoek aan Oliva valt  dus letterlijk in het water. Voor het busje zijn we te laat en dat betekent dat we morgen maar een poging wagen. Zoals ik al een keer eerder heb gemeld geeft dit mij de vrijheid om lekker niks te doen en zo geschiedt. Overigens lijkt het wel dat de rest van de camping bewoners allemaal op stap zijn.

DSCN3907 (800x450)

Gelukkig heeft de camper van onze overburen een zeer effectieve alarminstallatie. Hoewel hem het verjagen van de zwerfkatten buiten toch een stuk beter af gaat, maar vanuit binnen is dat lastig.

Vervelen hoeven we ons absoluut niet, want wij worden bijna live op de hoogte gehouden van het wel en wee van een privé “Domino Day”. Huh, zal U misschien denken, daar weet ik helemaal niets van en dat kan kloppen. Wij hebben een kleindochter die uren kan knutselen aan een enorme rij aan Domino stenen. De tekst “I Love You” komt o.a. groot in beeld. Vervolgens worden die dominostenen “semi live” via WhatsApp aan ons getoond als ze worden omgegooid.

De filmpjes zijn 8 Mb, dus iets te groot om op deze blog te zetten, maar er wordt aan gewerkt.