zondag 19 februari 2017

Rio Mar 3

Zo mooi het gister was, zo bewolkt en frisjes is het nu. Over het algemeen is dat geen probleem, want lezen we geen boekje dan kijken we wel een programma terug op NPO. Maar dan moet de internet kwaliteit wel iets beter zijn dan het hier is.

DSCN3870 (800x450)

Een ieder neemt dan die klusjes ter hand, die anders er niet van komen. Al was het maar dat je dak van de camper eens een goede veegbeurt krijgt.

DSCN3858 (800x450)

Of wat te denken van het voederen van je veestapel? Vlak tegenover ons heeft een Duits stel hun dieren verzameling uitgebreid met een stel zwerf katten. Nu is dat niet zo’n probleem, ware het niet dat die beesten overal pissen en of schijten. De gehele camping is hun “bak” gevuld met grit. Heb je trouwens bij het verlaten van je stekkie de stoelen niet ingeklapt, kun je bij terugkomst de haren van je dekje borstelen, want daar hebben de katten liggen zonnen.

DSCN3860 (450x800)

Maar de regels zijn voor wat betreft het voeren van de katten overduidelijk…… of toch niet helemaal? Er is bij de vertaling een woordje gesneuveld, want zo te zien mogen Nederlanders het katte spul “wel” voeren. Hoewel, je mocht wel gek zijn, want dan zit je dagelijks met het spul op schoot.