dinsdag 7 februari 2017

Benicasim 24

Als de weersverwachtingen ons niet voor het lapje houden, is dit de laatste “mooie” dag voor de komende week. 8 uur zon en 21 graden worden ons in het vooruitzicht gesteld en daar hebben wij ons terdege op voorbereid.

DSCN3583 (800x450)

Zonnehoed op, luchtige kleding aan, E-reader binnen handbereik en wij zijn er klaar voor. U begrijpt dat de term “luchtige kledij” het niet toestaat dat ikzelf op deze plaat kan figureren. Denk nu niet, “nee want jij moet de foto nemen”. Nou niets is minder waar, want een heel leger aan vriendelijke mensen trekt aan ons voorbij. Nu gaat dit wel gepaard met een enorm boeket aan diverse fragrance’s  (Engels voor geuren) van de respectievelijke dragers, maar die willen best wel een foto maken van de zonnende Dutchies.

20170207_170555 (450x800)DSCN3584 (800x450)

Mijn dag verandert plotseling als ik het bericht binnenkrijg dat mijn “Parcel” binnen is.

DDPai_m6  DDPai_2

Al een week ben ik in stille afwachting van een zogenaamde “Dash Cam” uit Great Britain. Zo eentje waar je het overige verkeer mee kan opnemen en vandaag komt ie aan. Snel even uitpakken en uitproberen en dan weer gauw de zon in.

Rond half vier komen de dreigende wolken alweer overdrijven en ruimen we ons “zonnespul” op. Deze dag hebben we alvast te pakken en hopen op nog veel meer, de komende maanden.