maandag 21 maart 2016

Benidorm 26

SAM_0728 (800x600)

Als ik, voor het schrijven van deze blog, het fototoestel van Ali nog even bekijk, ontdek ik deze foto. Die blijkt ze gisteren op de markt te hebben gemaakt. Het zijn allerlei schilderijen, die daar worden aangeboden.

Vandaag is het een volledig ander weertype dan het zonnige en warme weer van gisteren. Het dreigt te gaan regenen en als we om ons heen kijken zijn de bergen volledig uit het zicht. Na het ontbijt duik ik nog even het bed in, want helemaal 100% voel ik me niet. Zweterig en op momenten duizelig zijn nu niet bepaald ideaal om op de fiets naar Albir te gaan.

Maar twee uurtjes later gaat het alsnog naar Albir temeer omdat Ali morgenochtend, om 10 uur, weer een bezoek aan de tandarts gaat brengen. Regenkleding aan en gaan met die banaan. Ik wil nog even iets, waar ik trots op ben, vermelden. Jaren geleden koop ik in een skigebied een skibroek, die ik ook kon gebruiken tegen de regen.  Voordat we vertrokken moest ik diezelfde broek nog even passen, want een te krappe broek, neem je niet mee. Ik kon er nog net in, maar daar was het mee gezegd. Vandaag trek ik diezelfde broek weer aan. Als ik hem aan doe heb ik, rond mijn middel, nog ruimte over en moet er zelfs een riem aan te pas komen om hem niet te laten afzakken.

De ruim 12 kg die ik ben afgevallen, sinds afgelopen oktober, beginnen zich terug te betalen.