woensdag 9 maart 2016

Benidorm 14

Het is woensdag en ja, hoera, hoera, dan is er weer een markt. Dat betekent dat er weer allerlei parkeer perikelen onstaan. Het wordt er niet gemakkelijker op als dit soort figuren hun “campertje” op deze manier parkeren. Dwars op de aangegeven parkeervakken, maar het is wel gratis dus wie maakt mij wat?

SAM_0625 (800x600)

Op de markt zelf is het weer lekker achterelkaar schuifelend, voetje voor voetje, dezelfde goedbedoelde rommel bekijkend als de markten hiervoor. Alles staat weer op dezelfde plaats, dus mocht je iets gemist hebben kun je nu in de herhaling.

SAM_0626 (800x600)

Want wie laat nu een botjas voor maar 20 euro liggen? Het allerergste is nog het volk dat zo’n karretje met een boodschappentas achter zich aanslepen. Zelfs als je ruim anderhalve meter achter de mensen aanloopt en ze plotseling blijven staan, ga je bijkans op je muil, omdat je geen rekening hebt gehouden met dat kl… karretje.

SAM_0627 (800x600)

Wat ook best verbazingwekkend is, zijn de geparkeerde scootmobielen. Kennelijk kunnen de, door Benidorm scheurende quasi invaliden, wel uren over de markt darren.

SAM_0629 (800x600)SAM_0628 (800x600)

Dagelijks komen we, onderweg naar Torre Levante, dit parkje tegen. Hier wordt dagelijks kattevoer klaar gezet, met als gevolg dat hier veel katten rondscharrelen. Die grote zwarte figuren zijn ijzeren geiten.

Terug bij de camper spring ik gelijk onder de douche en geniet van de rust op de camping.