dinsdag 15 maart 2016

Benidorm 20

Heerlijk weer is het vandaag, tenminste als je in de zon zit. Daarom is de wandeling naar de boulevard weer een aangename bezigheid.

SAM_0679 (800x600)

Zoals iedere ochtend staat ook nu weer onze gymnast zijn oefeningen te doen. Waar woensdag en zondag de markt is, staat hij nu zich fit te houden.

SAM_0676 (800x600)

Zoals ieder normaal mens zijn hond of kat uitlaat, zo laat deze meneer zijn beide paarden uit. Het blijft een gek gezicht om plotseling twee loslopende paarden tegen te komen. Maar ja, het is en blijft Spanje he.

SAM_0682 (800x600)

Als we koffie zitten te drinken komt er, ronkend, een postbode aangesneld. Ze springt van de motorscooter en snelt met een looppas richting het hotel, naast TorreLevante. Kennelijk moet er snel een telegram of iets dergelijks bezorgd worden. Maar van al die haast blijft kennelijk niets meer over, als de brief of telegram is bezorgd. Want de scooter blijft rustig en onbeheerd een 3 kwartier staan. Tja, Mañana, Mañana, toch.

In een klein boetiekje scoort Ali een aantal kledingstukken, dus kan ze weer met opgeheven hoofd over straat. Bij R&T probeer ik nog even, in hun chalet, de HD zenders op hun beide Sat ontvangers te toveren, maar dat is even geen succes. Binnenkort maar eens de zaak nader bekijken.