maandag 7 maart 2016

Benidorm 12

Het is vandaag “boekjesdag” wat we hebben overgehouden aan de zomers dat we weg waren met de boot. Natuurlijk was het vaak prachtig weer, maar als er dan een, of meerdere dag(en) waren dat het regende noemden we dat boekjesdag, waarbij je lekker kon wegkruipen in de buik van de boot om te lezen of iets dergelijks. Vandaag wordt de mail bekeken en beantwoord en de dagboeken worden bijgewerkt.

De regen komt later dan al onze weerapps voorspellen, maar de regen komt. Voor Ali is het een iets vervelender dag, omdat zij vanmiddag naar de tandarts moet. Hoogstwaarschijnlijk gaat er een zenuwbehandeling plaatsvinden.

SAM_0615 (600x800) SAM_0616 (600x800)

De nieuwe storm paraplu kan eindelijk uit de verpakking en na wat instellingen gaat ze, gehuld in mijn regenjas, richting Euro Clinic. Ikzelf blijf in de camper en kan heerlijk, op het laptopje, een beetje internetten. Ik ontdek een aantal prachtige weather apps als aanvulling op die we al hebben. Op deze manier ontdek ik ook een handige app voor mensen die Blogs, als deze, volgen. Het is een Android app, dus een smartphone is wel handig. Bloglovin meldt je als er een nieuw nieuw verhaal op de door jou gevolgde Blog is verschenen en je kunt hem ook op je telefoon of tablet gelijk lezen. Voor de mensen zonder Smartphone zij kunnen natuurlijk de blog gewoon blijven lezen op hun vertrouwde manier.