donderdag 2 september 2021

Bakkeveen 1

Tja, 531 dagen oftewel 75,86 weken of 17,40 maanden, dus 1,45 jaren.... Zolang is het geleden dat we met de camper op stap zijn geweest, nadat we uit Oliva, Spanje zijn weggevlucht vanwege corona..

Hoofd-inpak is al dagen bezig de zaken voor te bereiden en hier en daar ziet ons huis er dan ook uit als een uitdragerij.
 Hele lijsten worden afgewerkt om maar vooral niks te vergeten, want stel je voor dat we de volle 32 kilometer terug naar huis moeten rijden om schone sokken te halen. Ja, want de reis gaat dit keer naar Bakkeveen, Friesland.
Bakkeveen is een dorp in de gemeente Opsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Bakkeveen ligt op korte afstand van Drachten, waarvan het ten oosten is gelegen. Het dorp had in 2020 1.875 inwoners. Onder het dorp valt ook een deel van de buurtschap Allardsoog en een stukje van het dorp Waskemeer. Aldus Wikipedia


Maar we staat "te plak", vergeef mij dit Friesisme, maar onze Friese vrienden zijn inmiddels ook aangekomen.
Het voelt allemaal weer als vanouds en ook het schrijven van deze blog, als is het nog even zoeken naar wat inspiratie. 
Dan nog even over de camping annex camperplaats de Iekeleane. Wij verwachtten wat natte weersomstandigheden en kiezen voor een plek waar de camper op een verharde plek kan blijven, maar het zitje lekker op het gras kan staan, kortom ideaal.

Dit weekeinde staat in het teken van de Formule 1 vanuit Zandvoort en tot mijn grote geluk zijn de sportkanalen van Ziggo ook via de satelliet te bekijken, heerlijk.

Geen opmerkingen: